Een persoonlijk geschenk: een mok bedrukken

mokken bedrukken

Mokken bedrukken is een leuke manier om een leuk, persoonlijk geschenk te maken. Als je weet waar de persoon waar het geschenk voor is van houdt, is het makkelijk om daar een leuk design voor te maken. Al houdt deze persoon alleen van bloemen. Een mok met bloemen erop bedrukt is dan precies iets voor hen. Maar ook kun je op deze manier promotieartikelen maken voor bijvoorbeeld bedrijven en organisaties. Wanneer bedrijven geschenken geven met hun naam of logo erop zorgt dit ervoor dat je ze onthoudt, en dus zorgt het voor naamsbekendheid. 

mokken bedrukken

Manieren waarop je een mok kan laten bedrukken

Zeefdruk is de meest traditionele druktechniek, deze wordt namelijk al decennialang gebruikt. Bij zeefdruk wordt er inkt door een fijn gaas op de mok gedrukt. Hiermee wordt het ontwerp overgebracht op het oppervlak van de mok. Sublimatie is een andere techniek, deze techniek maakt gebruik van hitte en druk. Met de hitte en druk wordt het ontwerp in de coating van de mok geperst. De nieuwste techniek is digitale druk. Bij deze techniek wordt het ontwerp op de mok afgedrukt door een digitale printer. Met digitale druk is het mogelijk om erg gedetailleerde foto’s met een hoge resolutie te produceren.

Iedereen kan een mok wel waarderen

Een mok cadeau geven aan iemand is altijd een leuk idee, want iedereen kan altijd een mok wel gebruiken! Of het nou is om uit te drinken, of misschien is het om kwasten in te zetten. Een mok komt altijd goed van pas.