Bakfiets kopen? Doe het vandaag nog!

Een bakfiets is iets wat steeds populairder wordt, maar in welke situaties kan het echt handig zijn om een bakfiets te hebben? Hieronder zullen we een aantal situaties uitlichten waardoor jij vandaag nog besluit om een bakfiets kopen. Heb jij na het lezen nog vragen over een bakfiets? Neem dan direct contact op met een bakfiets specialist.

Het is gezond

Als je besluit een bakfiets aan te schaffen, zul je over het algemeen meer gaan fietsen. Fietsen is natuurlijk een stuk gezonder dan over met de auto heen te gaan. Om deze reden kun jij naast het genieten van het weer ook nog een steentje bijdrage aan jouw gezondheid.

Veel meer ruimte 

Als je met de fiets naar de supermarkt wilt gaan, dan herken je waarschijnlijk het moment dat je met twee tassen op een fiets naar huis moet. Met een bakfiets kun je de spullen eenvoudig in de bak plaatsen waardoor je geen omkijken meer hebt naar de boodschappen. Op deze manier kun je heerlijk genieten van het weer terwijl je met een gerust hart naar huis fietst. 

Het is enorm veilig

Het kan voorkomen dat je kinderen ophaalt en dat ouders zich afvragen of een bakfiets wel zo veilig is. Gelukkig is dit wel het geval! Een bakfiets is namelijk erg stabiel en over het algemeen is het zelfs mogelijk om de kinderen/ baby’s in de bak vast te maken aan een driepuntsgordel. Hierdoor zorg je ervoor dat de kinderen op een veilige manier van A naar B komen en dat is natuurlijk wat je als ouder wilt!