Mooie Gabor slippers

De zomer komt er weer aan dus dat betekent dat ik opzoek ben naar mooie Gabor slippers! Bijna al mijn schoenen zijn van dat merk en ze lopen allemaal heerlijk! Zo fijn dat ik ze helemaal af loop tot dat er haast geen schoen meer over is. Nou dat is nu dus weer het geval.

Daarom ben ik maar weer even een middag achter mijn laptop gekropen en verschillende schoenen sites afgezocht. Uiteindelijk bleef ik bij een website hangen en dat was vanbommelschoenen.be. Zij hebben een ruim assortiment met het merk dat ik fijn vind.

Anders dan anders

Ook houd ik ervan om dingen te hebben die niemand anders heeft. Net even anders dan anderen. Vandaar dat mijn keuze ook snel was gemaakt. Ik koos voor een witte sandaal met verschillende borduursels erop en de onderkant was van riet. Verder had de sandaal een goede stevige zool en alle reviews waren positief.

Gabor slippers Toen de schoenen binnen waren, was ik als een kind zo blij. Eindelijk nieuwe sandalen! Mijn maat wist ik natuurlijk al dus retour zenden was niet nodig. Ik heb de schoenen tot nu toe elke keer met mooi weer aangehad en ik krijg alleen maar complimentjes! Ik ben benieuwd hoelang deze sandalen het gaan volhouden …