Kies de gewenste vloeistof voor je e sigaret

E sigaret

E-liquids van SmokeSmarter zijn er in verschillende smaken en soorten, met soorten bedoelen we dan met en zonder nicotine. Maar ook andere stoffen zijn deel van de vloeistof, voor iedereen is er wel een geschikte vloeistof om te dampen. Wat de een lekker vind hoeft de ander natuurlijk juist niet lekker te vinden. Ben je net gestopt met roken, dan kun je een liquid gebruiken die nicotine bevat, verschillende vloeistoffen zijn verkrijgbaar die ieder een ander gehalte nicotine bevatten. 

Is er een vloeistof het beste?

Voor iedereen is een vloeistof een persoonlijke smaak, waar de een een aardbeiensmaak lekker vind is dit weer niets voor een ander. Omdat er zoveel E-liquids van SmokeSmarter zijn is er voor iedere gebruiker wel een vloeistof die naar wens is, alle vloeistoffen in de webshop kun je naar wens met en zonder nicotine kopen. Maar ook de hoeveelheid damp is belangrijk bij een vloeistof, wil je juist veel damp of vind je weinig damp juist fijn?

E sigaret

Een bepaald gehalte nicotine mogelijk?

Ben je gestopt met roken dan kun je met een e sigaret de nicotinebehoefte langzaam afbouwen, E-liquids van SmokeSmarter zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende gehaltes van nicotine. Een vloeistof met bijvoorbeeld 3 mg nicotine staat gelijk aan een light sigaret. Vloeistof met 12 mg nicotine staat gelijk aan normale sigaretten, heb je altijd zware shag gerookt dan is het goed om te beginnen met 18 mg nicotine. Dit is vergelijkbaar met zware sigaretten, naderhand kun je altijd een minder zwaar gehalte nicotine nemen.