Het klimaat regelen met Opticlimate, te vinden bij De Hobbykweker

Bent u op zoek naar een apparaat die het klimaat zo goed als mogelijk kan regelen in de kweekruimte? Wij hebben de producten van Opticlimate klaarstaan om u zo goed als mogelijk is te kunnen helpen. Deze klimaatregelaar helpt u een handje bij het regelen van de warmte en luchtvochtigheid. De Hobbykweker is gevestigd in het plaatsje Horn, dit ligt in de provincie Limburg. Hier kunt u langskomen voor advies en het bekijken van producten.

De Opticlimate Pro 3

De Opticlimate Pro 3 is de derde versie van dit apparaat en biedt verschillende soorten extra mogelijkheden. Deze koelt de lucht met water en verwarmd de lucht door middel van de keramische warmte elementen. Dit warme water kunt u daarna afvoeren of hergebruiken voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Een klimaatregelaar kan erg groot en zwaar zijn. De producten van Opticlimate zijn rond de 100 x 60 x 55 cm groot. De klimaatbeheerser is 120kg. Wist u trouwens dat de Opticlimates niet alleen de lucht kunnen koelen en verwarmen maar ook kunnen filteren of bevochtigen?

Wij geven u graag advies

Heeft u vragen over de Pro 3? Wij vertellen u graag alles over dit product. Wij zijn echte kenners over al onze producten en kunnen u daarom goed en passend advies geven. U kunt bij ons langskomen op elke doordeweekse dag en op de zaterdag. Kunt u niet langskomen? Geen probleem! Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur op al u vragen.