Een e sigaret kopen hielp mij om te stoppen met roken

2 maanden geleden was het dan zover: de overstap naar de e sigaret. Ik wilde een e sigaret kopen omdat ik erachter kwam dat het niet op deze manier van zoveel roken verder kon. Ik rookte overdag sowieso al een pakje weg, maar dan was de avond nog niet aangebroken. Als ik uitging rookte ik op een avond al gauw 30 tot 40 sigaretten weg. Dat kwam erop neer als ik 1 per week uit ging dat ik met het overdag roken erbij 180 sigaretten weg rookte per week. Een groot aantal waar ik zelf heel eventjes stil van stond. Ook had de hoest die ik had erg veel invloed op het stoppen met roken.

Drang naar een sigaret was te groot

 

 

Nu ik sinds 2 maanden gestopt ben, ben ik wel overgestapt op een e sigaret. Ik kocht deze meteen nadat ik mijn pakjes had weggegooid in de prullenbak. Ik moest 1 dag wachten totdat de e sigaret binnen kwam. Die dag was in mijn ogen erg zwaar maar heeft me toch aan het denken gezet. Ik wilde echt stoppen met roken maar de drang naar een sigaret was te groot dus ik besloot 1 sigaret van mijn broer te nemen. Na die sigaret had ik weer enorm veel spijt dat ik het gedaan had. Ik maakte de afspraak met mezelf om pas te stoppen als de e sigaret binnen was gekomen.

 

Vertrouwen in het stoppen

Uiteindelijk ben ik deze afspraak nagekomen. Het is me gelukt. Ik ben uiteindelijk gestopt met roken en ben volledig overgestapt naar de e sigaret. Een e sigaret kopen van de site https://esigarettenbestellen.nl/ bevalt me erg goed. Het is een lekkere smaak en ik kan de nicotinestand zelf instellen. Elke maand zet ik de stand 1tje lager. Ik hoop dat ik zo helemaal van het dampen af kom. Ik heb er in ieder geval wel vertrouwen in.