Veilig en modern kinderspeelgoed van Janod

Spelen

Heb je zelf een kleine, of zoek je naar leuk speelgoed voor de kleine van iemand anders? In dat geval kan het interessant zijn om eens naar producten van Janod te kijken! Deze uiterst betrouwbare aanbieder van kinderspeelgoed biedt onder meer een breed scala aan houten producten aan. Denk bijvoorbeeld aan een stoere raceauto van hout, een mooie magneetpuzzel met verschillende dieren, enzovoorts. Niet alleen is het speelgoed van dit merk bijzonder stevig door de manier waarop het ontworpen en geproduceerd is. Ook past het speelgoed helemaal bij deze tijd! Vaak is speelgoed van vroeger niet leuk voor kinderen van nu. Herken je dit? Lees eens verder wat het speelgoed van Janod je kan bieden.

Janod

Verschillende soorten kinderspeelgoed van Janod

Het speelgoed van Janod is voornamelijk gericht op de allerkleinsten. Het speelgoed is niet alleen bedoeld om mee te spelen, maar kan ook leerzaam zijn voor het kind. Kijk bijvoorbeeld naar de puzzels. De magneten in de verschillende stukjes maken dat deze niet uit de puzzel zullen vallen. Dit voorkomt pijnlijke situaties, wanneer het kind bijvoorbeeld met de puzzel schudt of gooit. Bij ouder speelgoed kwamen de losse stukjes vaak op het hoofd of de armen van het kind terecht. Iets wat je liever voorkomt! Ook speelgoed in de vorm van een weegschaal kan leerzaam zijn. Lukt het een kind om evenveel dieren op beide kanten te zetten?

Speelgoed

Stevig speelgoed waar je lang plezier van hebt

Kinderen zijn zeker in hun eerste jaren behoorlijk lomp. Er wordt met speelgoed gegooid, kinderen bijten op het speelgoed, enzovoorts. Dit maakt dat het belangrijk is om voor zeer stevig speelgoed te kiezen. Het voorkomt dat het speelgoed kort na de aanschaf hiervan vervangen moet worden. Doordat het speelgoed van Janod van hout gemaakt is, gaat dit lang mee en zal schade niet snel optreden. Er zijn verschillende webwinkels die producten van deze producent verkopen.