Een coverband die wat in zijn mars heeft

De ene coverband heeft een klein repertoire en is nog niet zo lang bezig. De andere heeft al aardig aan de weg getimmerd en draait zijn hand niet meer om voor het bij leren van een nieuw nummer. Door de jarenlange ervaring die zij op feesten en evenementen hebben opgedaan, weten zij wat men graag wil horen. Het instuderen van iets nieuws is voor die muzikanten een peulenschilletje.

 

Rock, pop of rock’n’roll

Coverbands kunnen vrijwel alle populaire genres aan en kunnen gevarieerd spelen, maar je kunt er ook voor kiezen een band op je feest te laten komen die alles speelt van de band of ze zanger die jij of jullie helemaal het einde vinden. Een hele avond U2, hoe gaaf is dat? Je moet echter wel naar je gasten kijken want ook zij maken je feest. Zouden zij liever een afwisselende avond hebben, wanneer het om de nummers gaat, dan kun je beter kiezen voor een allround coverband. Dan zit je zeker veilig. Zeker bij een bruiloft, waar vaak allerlei soorten mensen bij elkaar zijn. Jong, oud, laagopgeleid, hoogopgeleid…

 

Boek je coverband bij Evenses

Wanneer je op de site van Evenses kijkt, zie je een groot aanbod qua in te huren coverbands. Bij elke band staat omschreven wat zijn specialiteit is. Zo wordt het maken van een keuze nog eenvoudiger.