Als cadeau hebben wij een frietwagen laten komen

Toen de frietwagen kwam, was het feest compleet en het cadeau geslaagd. Mijn schoonouders hadden iets te vieren omdat zij 25 jaar zijn getrouwd. Omdat het echte snackliefhebbers zijn, kwamen wij op het idee om de snackbar thuis te laten komen. Hierdoor kan iedereen die zin heeft in iets lekkers, dit zelf gaan bestellen. Mijn moeder hoeft dan niet de hele tijd heen en weer te lopen want het drinken dat regelen de gasten sowieso altijd zelf. Er zijn al een flink aantal geslaagde feestjes bij mijn ouders thuis georganiseerd. Maar toen de snackkar de hele avond in de achtertuin stond, gaf dit net even die extra leuke en gezellige sfeer. 

Frietwagen

Dit idee was grandioos

Het grootste deel van de avond was de frietwagen het middelpunt van het feest. Vooraf hadden wij niet kunnen bedenken dat deze verrassing zo goed in de smaak zou vallen bij iedereen. Mijn schoonouders schoten erg in de lacht toen de wagen van snackmobiel.nk het erf op kwam rijden. Mijn schoonvader wees direct met zijn vinger naar mij en mijn rode wangen verraadde mij. Kortom, het is echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze website. Wanneer je bij de foto’s kijkt dan zie je dezelfde blije mensen als die op het feest aanwezig waren van mijn schoonouders. 

Hier is de kwaliteit meer dan uitstekend omdat de smaak van de friet en de snacks echt goed is. De medewerkers zijn erg vriendelijk en passen zich direct aan. Voor de prijs? Daar hoef je het niet voor te laten.

Frietwagen