Hoe kattenspeeltjes mijn leven hebben verbeterd

Kattenspeeltjes

Ik ben een moeder van 38 jaar en doordeweeks ben ik vooral thuis om voor de kinderen te zorgen. Als mijn man en mijn kinderen weg zijn werk ik vanaf huis om nog een fijn extra centje bij te verdienen. Na een aantal jaar dit gedaan te hebben merkte ik dat ik mij best wel alleen voelde als ik alleen thuis was. Daarom besloten we een kat te kopen zodat ik niet altijd helemaal alleen zou zijn. In deze tekst ga ik het hebben over waarom katten zo fijn en waarom kattenspeeltjes na een tijdje zo fijn waren. 

Waarom zijn katten zo fijn als je alleen thuis bent?

Als je alleen thuis bent merk je van alles. Je merkt namelijk alle kleine geluiden op en je merkt al heel snel op dat je alleen bent en dat je tegen niemand kan praten. Je voelt je dan erg alleen en dat is natuurlijk niet fijn. Een kat lost al deze problemen helemaal op. Het is namelijk zo dat een kat vaak bij jouw zijde is en dat zorgt ervoor dat je nooit helemaal alleen bent. Katten houden ervan als je tegen ze praat en dat is ideaal als je vaak alleen bent, je kunt dan namelijk lekker tegen je kat aanpraten zonder dat ze je ongevraagd advies geven. Dat is natuurlijk ideaal!

Kattenspeeltjes

Waarom hebben kattenspeeltjes mij echt geholpen?

Het hebben van een kat heeft mij dus veel goede dingen gebracht, toch heeft het ook negatieve aspecten. Ik ben namelijk gewoon heel de dag aan het werk en dus heb ik niet heel veel tijd om andere dingen te doen buiten het werken om. Een kat heeft natuurlijk wel aandacht nodig en dat kan een probleem veroorzaken. Daarom kocht ik kattenspeeltjes om de kat een beetje bezig te houden en dat hielp echt perfect. De kat was namelijk lekker bezig de hele tijd en ik had weer iemand bij mijn zijde thuis.