Ontzettend veel opties bij Kerstpakkettenplaza

kerstpakkettenplaza

Een paar weken geleden maakte ik kennis met Kerstpakkettenplaza. Daar ben ik erg tevreden over! Voor mijn werk moet ik dit jaar de foodboxen regelen. Dat doen wij altijd met kerst! Dit jaar ben ik vroeg begonnen met zoeken. Het is namelijk altijd wel een hele taak. Vaak weet ik niet precies wat er beschikbaar is. En zeker wanneer je pas laat gaat bestellen, is er minder keuze. Dat wilde ik natuurlijk voorkomen! Bij Kerstpakkettenplaza zag ik bijzonder veel opties. Er zijn niet alleen foodboxen. Ook zijn er dozen met kunst. Of lekkere verzorgingsproducten. Zo is er dus voor elk van mijn collega’s een goede keuze. Het budget dit jaar was ruim, dus ik kon verschillende dingen kiezen.

kerstpakkettenplaza

Voor ieder wat wils bij Kerstpakkettenplaza

Een cadeau is vaak erg persoonlijk. Bij Kerstpakkettenplaza moet je een keuze maken. Vijf verschillende opties is geen verstandige financiele keuze. Wat ik dus gedaan heb is twee dozen selecteren. De ene is voor de mannen, de andere voor vrouwen. Op deze manier heeft iedereen lekkernijen voor met de Kerst. Daarnaast hebben de mannen een lekkere fles drank en de vrouwen mooie accessoires. Voor ieder wat wils dus! Je kunt niet altijd iedereen 100% tevreden houden. Toch denk ik dat iedereen hier wel wat leuks bij vindt zitten. En daar gaat het natuurlijk ook om: een kerstgedachte!

kerstpakkettenplaza

Jouw keuze

Wat denk jij dat er dit jaar in jouw pakket zit? En pakt jouw werkgever het altijd groots aan? Of is het toch iets persoonlijker of beperkt? Er kan namelijk ook de keuze gemaakt worden voor cadeaubonnen bijvoorbeeld. Daar heeft ook iedereen altijd wel iets aan. Wat zou jouw keuze zijn? En heb jij al eens gehoord van deze leverancier? Kijk eens online om de mooie opties te bekijken!