Teksten voor op een balpen

cadeau

We hebben regelmatig een balpen in de hand waarin een tekst gedrukt staat. Even valt je oog erop. Vaak herken je al een logo met vormen en kleuren behorend bij een bepaald merk. Dan heb je waarschijnlijk een slim reclame item in je hand. Een pen die van hand tot hand gaat, en zo steeds weer het merk wat in de pen is gegraveerd doorgeeft. WAt een pen gaat van hand tot hand. Zeker als het een goedkoper reclame exemplaar is. Daar zijn ze voor bedoeld. Als een variant op de onvolprezen mond-op-mond-reclame. Die werkt altijd. Maar er zijn meer mogelijkheden om een tekst op een gegraveerde pen  online aanschaffen in te zetten. Reclame is er slechts één van. Misschien wel de meest bekende, maar niet de meest unieke. 

Naam erop om pen niet kwijt te raken

Als je houdt van een kwaliteitspen, en niet zo één van inferieure kwaliteit, dan wil je hem niet kwijtraken. Hij mag niet, bedoeld of onbedoeld,  in andermans tas of zak terechtkomen. Dat kun je voorkomen door er je naam in te laten graveren. Zo blijven  Parker pennen via pengraveren.nl waar je zo aan gehecht raakt in jouw bezit. Als je niet zelf je naam in je eigen pen wilt graveren kan het nog wel eens als een uniek cadeau zijn, dat je van een ander krijgt. Persoonlijker wordt het niet. Een fijn cadeau om te geven of te krijgen. Als blijk van waardering.

Herinneringstekst om niet te vergeten

Een herinneringstekst die een glimlach om je mond kan brengen en een mooie herinnering kan doen herleven is ook geliefd om op cross pennen via pengraveren.nl te graveren. Altijd gaat zo’n tekst gepaard met een kwaliteitspen. Ook op lamy vulpen via pengraveren.nl tref je ze aan. Een mooie herinnering wil je associëren met kwaliteit en duurzaamheid.