Rocket League tips om beter te worden

Rocket League

Er zijn een aantal Rocket League tips hoe je beter kan worden in het spelen van dit spel. Het is sowieso heel belangrijk om naar video’s van anderen te kijken. Je ziet hier veel nieuwe tactieken in voorkomen die je later zelf ook uit kan proberen. Het belangrijkste is misschien wel dat je veel speelt en steeds nieuwe tactieken probeert toe te passen. Doe niet iedere keer dezelfde actie op een gegeven moment zal de tegenstander jouw doorhebben. Het is ook mogelijk om met de auto’s de lucht in te vliegen. Door op het juiste moment tegen de bal aan te rijden kan je de bal ook meenemen tijdens het vliegen. Het voordeel van vliegen is dat de tegenstanders in de auto’s de bal heel moeilijk af kunnen pakken. Je kan echter alleen vliegen met een special power. Bewaar deze dus voor het juiste moment, want je kan de tegenstander goed uitspelen met deze power.

trailer

Hoe werkt de matchmaking

De Rocket League tips zijn om in een zo’n hoog mogelijke divisie terecht te komen. Er zijn namelijk verschillende divisies deze worden ingedeeld op behaalde resultaten. Speel je een week niet dan zal je snel naar beneden gaan in divisies. Ook is het leuk om op jouw eigen niveau te spelen. Ben je heel goed dan kom je uiteindelijk in de hoogste divisie. Dit houdt in dat je ook alleen tegen andere speelt die in deze divisie spelen. Je hebt continu uitdaging en een moeilijke tegenstander. Dit spel wordt vooral veel online gespeeld, echter is het ook mogelijk om tegen een computer te spelen. Er zijn veel verschillende auto’s wel is iedere auto even snel om het zo eerlijk mogelijk te houden.

Rocket League

Verschillende platformen

Er zijn een aantal verschillende platformen waar het spel op gespeeld kan worden. Hierbij kan je denken aan de Playstation, Xbox en de Computer. Er zijn nog meer consoles waar dit spel op gespeeld kan worden, maar deze 3 komen het meest voor. Op ieder platform zijn verschillende spelers. De game is nu zo groot geworden en zo bekend dat er ook toernooien worden georganiseerd. Deze toernooien zijn enkel voor de allerbeste spelers. Deze toernooien worden live uitgezonden op verschillende online kanalen. Hierdoor gaat er ook geld in om en kan er ook geld mee verdient worden. Er zijn zelfs een paar pro gamers die hun baan hebben gemaakt van het spelen van deze game. Zij geven hele handige Rocket League tips!