GoPro HERO, eigentijds en uniek

GoPro HERO levert wat deze tijd verlangt. Mensen in deze eeuw willen zoveel mogelijk van hun persoonlijke leven vastleggen. Daarvoor gebruiken ze steeds vaker iPods en mobiele telefoons, maar snelle actiescènes vereisen meer capaciteit en daarom is de GoPro HERO zo populair. Wat stelt een social media account nou voor zonder die echt spectaculaire foto? Wat maakt jouw belevenissen bijzonder? Je valt alleen op tussen de gewone kiekjes als je  aparte foto’s en zinderende filmpjes op Facebook of YouTube plaatst. Met de HERO camera is dat mogelijk, zowel voor de professional als de enthousiaste amateur. Je kan kiezen uit diverse moderne modellen.

 

Nieuwe tijd, nieuwe beelden

Tijden veranderen, tegenwoordig is het standaard vakantieplaatje niet meer genoeg. De camerasystemen zijn zo geavanceerd, de techniek zo vergevorderd, dat je echt met wat anders moet komen. En dat kan. Iedereen krijgt nu de kans om als een beroepsfotograaf indrukwekkende beelden te maken en films op te nemen waarvoor je volgers op internet op het puntje van hun stoel gaan zitten. Met de HERO-camera kan je je avontuurlijke belevenissen tonen aan de buitenwereld vanuit je eigen oogpunt, het zogeheten Point Of View. Bevestig de camera aan je hoofd, als een soort derde oog, en al je vrienden zien wat jij ook ziet op het moment dat je de top van de berg bereikt.

 

Betaalbaar en hoogstaand

Een grote camera hoef je niet meer op je schouders mee te sjouwen, die dagen zijn voorbij. De HERO-camera van GoPro voel je niet en daardoor maak je veel langere opnames. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk, dit is niet goedkoop. Een kwalitatief hoogwaardige camera is een investering, zeker ook voor de toekomst. Later kijk je er met voldoening en trots op terug als blijkt dat de beelden die jij van je meest dappere sportmomenten maakte de tand des tijds hebben doorstaan. Niet alle camera’s zijn bovendien even duur. Het marktaanbod is zo groot geworden dat professionele camera’s nu betaalbaar zijn, ook voor de aarzelende beginneling.

 

Handige extra’s

De GoPro HERO beschikt over een Auto Low Light Modus. Hiermee stelt deze actiecamera zich in op elke veranderende situatie en verschillende lichtverhoudingen. Zelf kun je je dan concentreren op wat je filmt, je hoeft je camera niet steeds weer aan te passen. Een aantal HERO-camera’s heeft ook een QuickCapture Modus, waardoor je meteen kunt beginnen met draaien. Binnen twee seconden start de camera al. De huidige mogelijkheden zijn gewoonweg talloos. Deze lichte en makkelijk hanteerbare camera is ook nog eens waterbestendig en automatisch duizenden opnames schieten in een paar tellen is geen enkel punt.