Wijnpakket bij Vinobox!

Er zijn heel veel leuke en originele cadeaus te vinden, zowel online als in de winkel. Een van de mooiste cadeaus is toch wel een wijnpakket. Naast de originaliteit is dit pakket ook veelzijdig en maakt vele mensen blij. Een groot deel van de Nederlandse bevolking drinkt wel eens een glaasje wijn, ook al is het alleen bij speciale gelegenheden. Het is altijd handig om een fles wijn in huis te hebben, zowel voor u zelf als voor gasten die eventueel over de vloer komen. U kan veel mensen blij maken met een wijnpakket. Daarnaast kan u deze ook nog eens zelf samenstellen, of kiezen voor een van de pakketten die al eerder zijn samengesteld door ons. 

Wat is een wijnpakket?

Een wijnpakket is een cadeau met een of meerdere flessen wijn die wordt gegeven met een aantal andere producten er bij. U kan zelf kiezen welke wijn u wilt voor in dit pakket, en u kan dit bestellen voor een ander. U kent de persoon waar u het wijnpakket aan wilt geven natuurlijk als beste, en daarom kan u zelf kiezen welke soorten, merken of flessen wijn u wilt selecteren voor het pakket.

Ook is de mogelijkheid beschikbaar om een van de kant-en-klare pakketten te bestellen. Zo weet u zeker dat uw pakket in de smaak zal vallen. Drinkt de persoon geen wijn? Ook dan is een wijnpakket als nog een goed cadeau, omdat de mensen dan altijd een wijntje in huis hebben voor eventuele gasten. 

Enkele kenmerken waar u goed op kan letten zijn:

  • Welke soort wijn is het?
  • Welke merken houden ze van?
  • Hoeveel wijn drinken ze?

Daarnaast kan u naast alleen wijn ook andere artikelen toevoegen aan het pakket, zoals bijvoorbeeld hapjes, een persoonlijk kaartje of andere zaken. Wij bij vinobox doen ons best om het pakket zo stijlvol in elkaar te zetten, waardoor het direct te geven als cadeau is. Heeft u behoefte om het pakket alsnog in te pakken? Zelfs dat is gemakkelijk mogelijk met het wijnpakket van vinobox.

Weet u wat de favoriete wijnen van bijvoorbeeld uw vader of vriendin zijn? Of wat hun favoriete soort is? Ons brede assortiment zorgt er voor dat er voor elke smaak en budget wel wat te vinden is. 

Zelf bepalen

Van een wijnpakket kan je veel plezier beleven. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw pakket zelf samen te stellen en te ontwerpen, omdat u immers uw familie, collega’s of vrienden het beste kent. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten krat? Of toch een mooie doos? Wilt u verschillende kaassoorten toevoegen, of toch verschillende nootjes? U kan een compleet borrelplankje samenstellen in combinatie met verschillende wijnen.

Neem nu snel een kijkje op onze website, en bekijk de mogelijkheden. Bij vinobox hebben we een breed assortiment aan producten waaruit u kan kiezen, zodat u altijd het perfecte cadeau kan maken voor uw naasten. Daarnaast kan u inspiratie opdoen uit onze kant en klare pakketten, of bijvoorbeeld onze klantenservice om hulp vragen. Onze specialisten zijn al tijden ervaren in het opstellen van wijnpakketten, en geven hier graag advies over. Bestel nu!