Is er recent een geliefde in je familie gestorven? Ga dan uit respect een rouwboeket bestellen.

rouwboeket bestellen

Als je eenmaal het juiste rouwboeket kun je nu rouwboeket bestellen die je hebt gekozen, is het goed om te weten waar je op moet letten bij het bestellen. Wanneer u de bestelling plaatst, dient u eerst de gegevens van de ontvanger in te vullen. Als u de bloemen naar het uitvaartcentrum wilt sturen, kunt u dit aangeven onder het “afleveradres”. Vergeet bij het bestellen niet de naam van de overledene te vermelden. Het is ook belangrijk om altijd het tijdstip en de dag van de uitvaart te noteren. Zo voorkom je problemen met de bezorging bij de bloemist. Als de bloemist niet weet wanneer de uitvaart is, kan het zijn dat het boeket niet op tijd voor de uitvaart arriveert. Dit wil je niet meemaken. Begrafenis Lint kan ook bij bestelling worden toegevoegd.

rouwboeket bestellen

Hoeveel kost een rouwboeket?

De gemiddelde prijs van rouwboeketten ligt rond de 20-50 euro.wanneer je rouwboeket bestellen wilt voorzetten kun Je het geven aan iemand die een dierbare heeft verloren. Vaak kun je je verdriet niet uiten met woorden maar met bloemen. Het is een goede manier om gevoelens te uiten en medeleven te tonen. Op de andere band staan ​​de namen van de gasten op de begrafenis. Een derde rouwband in het midden is ook mogelijk. “Rust in vrede” is nooit gekozen voor crematie omdat het  misschien verkeerd lijkt voor de nabestaande. Een rouwband kan 50 tekens bevatten (inclusief spaties).

Gepersonaliseerde rouwboeket

Natuurlijk helpt het altijd om een ​​mooie gepersonaliseerde rouwboeket bestellen samen te stellen. Natuurlijk wil je afscheid nemen van passende tekst en boeket. Op het eerste lint staat vaak een groet, zoals een tekst die de overledene herdenkt en van het rouwlint een mooie herinnering aan hem maakt. Meestal wordt er dingen zoals “Mijn oprechte deelneming” of ‘gecondoleerd’.